Cadeau ideeën voor Sarah en Abraham

Wordt je moeder, vader, zus of broer binnenkort vijftig jaar? En ben je op zoek naar een origineel cadeau? Misschien wil je wel eens afwijken van de normale cadeautjes en voor deze speciale verjaardag eens goed voor de dag komen, dan heb je misschien wel wat aan onderstaande tips. Stuk voor stuk originele ideeën voor een bijzondere verjaardag. Op 50JaarCadeau.nl staan erg leuke suggesties overigens.

Voorbereiding

Om wat leuks te verzinnen heb je vaak ook enige tijd aan voorbereiding nodig, denk aan boodschappen om wat lekkers te koken of een planning maken. Probeer eerst uit te vissen, niet te opzichtig natuurlijk, wat de jarige leuk vind. Begin op tijd aan je voorbereiding.

Tip 1 voor Sarah en Abraham

Plan een well-nes dag voor moeder en dochter. Ook als je moeder er nog nooit aan gedacht heeft, kan het een leuke verassing zijn. Een hele dag lekker ontspannen in sauna’s en warm water. Houdt de jarige niet van sauna’s, ga dan naar een schoonheidsspecialist, manicure en/of kapper. Even lekker bijkletsen onder het genot van een glaasje wijn. En afsluiten met een heerlijk diner. Wedden dat de jarige helemaal relaxed en vol vertrouwen de wereld weer aan kan?

Tip 2 voor Sarah en Abraham

Maak een mand met vijftig cadeautjes. Dit kunnen totaal verschillende cadeau ’s zijn, van groot naar klein. Je zou zelfs kunnen afspreken dat de jarige vanaf zijn/haar verjaardag iedere dag één cadeau open mag maken. Dat is extra lang genieten van deze verjaardag.

Tip 3 voor Sarah en Abraham

Maak een Sarah-album. Verzamel foto’s van babytijd tot zijn/haar vijftigste verjaardag. Schrijf verhalen van vrienden en familie erbij, of persoonlijke verjaardagwensen. Zo’n persoonlijk cadeau is ook na de verjaardag een groot bezit.

Tip 4 voor Sarah en Abraham

Laat een foto maken van alle kinderen en eventuele kleinkinderen en laat deze afdrukken op een groot canvas-doek

Tip 5 voor Sarah en Abraham

Maak een verwenpakket voor thuis, denk aan voetlotion, douche crème, een geurtje, massageapparaat, maskertjes, thee/koffie of bonbons. Maar ook aan leesboekjes of tijdschriften, fietsroutes, cd’s/dvd’s, geurkaarsjes, wierook e.d.

Tip 6 voor Sarah en Abraham

Laat een fles bier of wijn met een persoonlijk etiket bedrukken. Of maak een persoonlijk huisnaambord, deurmat of dienblad met een foto erop.

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.