Cadeau suggesties 25 jaar getrouwd

Feest, feest, feest, je ouders, vrienden of familieleden zijn 25 jaar getrouwd. Daar hoort natuurlijk een groot feest bij, en een prachtig cadeau. Het is toch wel heel speciaal dat mensen al 25 jaar samenleven. Dat moet gevierd worden! Je wil graag een leuk en origineel cadeau geven, maar wat geef je nu aan een koppel dat alles al heeft?

Herinneringen

Wanneer je het koppel erg goed kent is het leuk om een persoonlijk cadeau te geven. Herinner je je bijvoorbeeld nog een leuke reis met het koppel, dan kan je een fotoboek maken. Ook heel leuk is om een canvasdoek, puzzel of poster te laten bedrukken. Vaak zijn deze zaken voor het koppel de leukste dingen om te krijgen, net omdat ze een persoonlijk karakter hebben. Laat je inspiratie werken en verras iedereen met een oogverblindend mooi cadeau.

Reizen

Een reischeque is een heel leuk cadeau voor een koppel dat graag reist. Zo kunnen ze zelf kiezen naar waar ze op reis gaan. Bij ieder reisbureau kan je reischeques aankopen.

Geld

Wanneer je niet weet wat je wil geven kan je natuurlijk ook altijd geld geven. Leuk is om het dan om een originele manier te verpakken.

Enkele tips:

  • Stop wat kleingeld in ijsblokjes.
  • Beplak een bord of schaal met munten.
  • Maak een fotolijst met munten en kader wat biljetten in.
  • Maak een gezelschapsspel met euro’s en biljetten.

Feest

Je hoeft ook niet altijd iets materieels te geven. Wanneer het koppel bijvoorbeeld een feest geeft is het ook leuk om een act of dansje in elkaar te steken en uit te voeren op het feest.

Traditionele cadeaus

Wanneer je het koppel in kwestie niet zo goed kent is het soms erg moeilijk om een gepast cadeau te kiezen. Dan kan je natuurlijk altijd terugvallen op een traditioneel cadeau.

Enkele traditionele cadeau zijn:

  • Een pakket met voedingsmiddelen.
  • Enkele flessen wijn (leuk met een persoonlijk etiket).
  • Kaarsen, een kandelaar of iets om op de tafel te zetten.
  • Een schilderij.
  • Een ingelijste fotokader.
  • Cadeaucheques

De dag van vandaag zijn bongobons of cadeaubons heel populair. Van een dagje welness, tot een tijdschriftenabonnement of een ballonvaart. Cadeaubons van de favoriete winkel of restaurant is ook altijd een goed idee. Zo kan het koppel zelf beslissen wanneer en waarvoor ze de bon juist gebruiken.

Tot slot

Geef wat je graag wil geven en laat het vooral uit je hart komen. Je hoeft ook geen ontzettend dure cadeaus te kopen om indruk te maken. Alles wat je geeft is een mooi cadeau en het zal zeker gewaardeerd worden.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Lifestyle

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.