Cadeau suggesties voor een 50 jarige

Een cadeau vinden voor een kersverse Abraham of Sarah is lastig. Een gemiddelde 50 jarige heeft het meeste wat hij wil al in zijn bezit of heeft het niet echt nodig. Wat deze 50 jarigen meestal nog wel leuk vinden is een persoonlijk cadeau, of bijvoorbeeld een dagje uit. In dit artikel staan een aantal producten en belevenissen die leuk zijn om te geven aan een 50 jarige.

Omdat het lastig is om een leuk cadeau te vinden zijn er gelukkig een paar websites in het leven geroepen waar leuke cadeaus verzameld zijn en besteld kunnen worden. Onder aan deze pagina is hiervan een linkje opgenomen.

Wanneer je leuke liedjes zoekt voor Abraham of Sarah kijk dan eens op:

Liedjes Abraham Sara

Persoonlijk chocolade telegram

Een eerste cadeau wat leuk is om te geven is een persoonlijk chocolade telegram. Hierbij zitten een bepaalde hoeveelheid chocolade letters in een doosje waarvan je zelf de samenstelling kunt bepalen. Via de website geef je dus aan welke tekst je graag wilt hebben en deze wordt dan vervolgens bij jou, of bij jarige thuis bezorgt.

Romantisch uitje voor twee personen

Bij dit arrangement kun je een leuke cadeaubon ontwerpen voor een avondje in een luxe hotel. In dit hotel heb je een eigen suite, ontbijt op bed en romantische diner bij kaarslicht. Misschien een wat dure optie maar het is gelukkig wel voor twee personen geschikt. In de omgeving van dit hotel (vlakbij Nijmegen) is genoeg te doen. Ten minste…als je daar nog aan toe komt.

Een zelf gemaakte Funny Magazine

Door op deze website een foto van de gelukkig Sarah of Abraham up te loaden kun je een eigen glossy maken. Dit is echt een superleuk concept en de glossy ziet er ook prima uit. Op de voorpagina zie je bijvoorbeeld de hoofdpersoon op een tropisch strand staan (dus met het hoofd van de 50 jarige er op) met daarnaast een tekst dat je een eigen horloge merk bent gestart. Wie wat persoonlijke eer en roem wil kan hier dus prima terecht. Ook leuk om deze glossy ergens in de woonkamer te laten slingeren als er bezoekers langskomen.

Eigen chocoladehart voor de 50 jarige

Net als het telegram kun je bij het chocoladehart je eigen boodschap geven plaatsen op het chocola. Bij dit chocoladehart is het ook mogelijk om een extra foto te plaatsen wat het natuurlijk nog persoonlijker maakt. Dit chocoladehart komt in een leuk doosje en is natuurlijk om van te smullen!

Een DVD van het geboortejaar van de 50 jarige

Op deze DVD staat de Nederlandse wereld afgebeeld zoals deze 50 jaar geleden was. Op deze DVD staan polygoon beelden van de meest spannende gebeurtenissen van 50 jaar geleden. Altijd leuk om te kijken. Het is bijzonder om te zien hoe snel de tijd en maatschappij verandert. 50 Jaar geleden was televisie nog gewoon zwart-wit.

Cadeau suggesties voor een 50 jarige

Hierboven staan een aantal leuke cadeau suggesties voor een 50 jarige. Wanneer je op de genoemde website kijkt zul je nog meer originele en persoonlijke cadeau kunnen vinden. Hopelijk heeft dit artikel geholpen om een leuk cadeautje uit te zoeken, of ten minste een beetje inspiratie op te doen.

Ga naar de website van 50 jaar cadeau om je bestelling te plaatsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.