De 10 ultieme tips om vrouwen te versieren

Alle dingen die ik heb geleerd over vrouwen versieren door de jaren heen, en ik heb veel geleerd, heb ik gedestilleerd in de volgende tips. Ik probeer weg te blijven van de massa’s aan onzin die over vrouwen versieren is gepubliceerd. Vreemd genoeg zijn er maar een paar basisregels nodig om goed te worden met vrouwen versieren. Helaas wordt dit wereldwijd zwaar overtrokken en programma’s van meer dan 40 uur om vrouwen te leren versieren zijn redelijk normaal.

Tips vrouwen versieren

Een van de meest algemene problemen is dat mannen proberen om vrouwen te rationaliseren. Wanneer ik dit en dit doe, dan versier ik deze vrouw op een succesvolle manier. Helaas werkt het niet zo. Mannen proberen te rationaliseren, waar vrouwen emotioneel zijn.

Voordat je een connectie met een vrouw kunt opbouwen, is het dus handig als je begrijpt wat emoties zijn. Dit betekent niet dat je verandert in een man die romantische komedies kijkt en chocola eet. In tegendeel, je moet juist in contact komen met je ‘innerlijke man’ (wat klinkt dit ontzettend verwijfd). Wanneer je zelf duidelijk weet wat je wilt en hoe je dit wilt kun je leren om een connectie met een vrouw op te bouwen. Veel mannen in deze samenleving houden zich braaf aan alle regeltjes, hebben weinig persoonlijkheid, en wijken niet af van de norm. Lekker makkelijk.

Deze regeltjes vertellen je echter ook impliciet dat je altijd moet doen wat vrouwen zeggen, dat je ze niet moet laten wachten, dat je ze emotioneel geen pijn mag doen. Allemaal leuk en aardig, maar heb je wel eens bedacht wat je zelf wil? Vind jij het leuk om vrouwen altijd gelijk te geven? Vind jij het leuk om ze over je heen te laten lopen?

Wanneer ik tot een paar maand geleden een leuk iemand ontmoette, was ik altijd zo onder de indruk dat ik haar niet durfde tegen te spreken. Wanneer ze voorstelde om naar de film te gaan vond ik het altijd prima. Wanneer ze op het laatste moment opbelde om toch bij haar af te spreken vond ik het ook prima. In beide gevallen had ik helemaal geen zin om te doen wat ze voorstelde. Ik had namelijk weinig zin om met haar te discussiëren over waarom ik wel of geen zin had om iets te doen.

Eigenlijk zijn vrouwen je op dit moment aan het testen. Ze bekijken of je karakter hebt, of je stabiel genoeg bent om een relatie aan te kunnen. Pas wanneer je altijd je eigen weg kunt gaan, of ten minste je eigen mening geeft maak je kans bij een vrouw. Pas wanneer je kunt zeggen dat je vanavond geen zin hebt om af te spreken omdat je het nog druk hebt gaat ze je interessant vinden.

Als je wel eens achter een vrouw aan hebt gezeten kun je dit goed begrijpen. Hoe vaker ze nee tegen je zegt hoe leuker je haar vindt, hoe meer moeite je dus wilt doen om haar te krijgen. Het ontwikkelen van een goede persoonlijkheid is dus van vitaal belang wil je vrouwen daadwerkelijk gaan versieren. Vrouwen versieren begint bij jezelf.