De ultieme uitdaging om je online inkomsten te verhogen

Uitdagingen zijn goed voor je. Vooral als je een uitdaging hebt met iemand anders. Maar een uitdaging met jezelf is prima. Sommige mensen gaan nooit een uitdaging aan. Ze komen nooit verder in het leven. Dat hoeft ook niet. Maar als je dat wel wilt, moet je misschien verder lezen.

Probleem met online inkomsten

Het probleem met uitdagingen is dat ze moeilijk zijn om ze te volbrengen. Besluit je bijvoorbeeld om plotseling elke dag te gaan hardlopen, dan kan dit best moeilijk zijn. Zo moeilijk zelfs dat je het maar een paar dagen volhoudt, of misschien geeneens begint en het slechts een goed voornemen blijft.

Over goede voornemens gesproken. Iedereen heeft ze wel eens gehad. Dit jaar stop ik met roken, val ik af of, in dit geval, om je online inkomsten te verhogen.

Uiteraard een nobel streven. Maar alleen het idee ‘ik wil meer online inkomsten verdienen’ is niet genoeg. Met alleen dit idee moet je op pure wilskracht je goede voornemen stand laten houden. Aangezien wilskracht eindig is, is dit ontzettend moeilijk.

Wil je wel slagen, dan moet je drie stappen doorlopen. Deze stappen staan hieronder beschreven. Deze stappen hebben mij ontzetten geholpen, bijvoorbeeld bij mijn uitdaging om in 30 dagen 100 artikelen te schrijven (waarvan deze er een is).

Eerlijk gezegd heb ik mijzelf belooft om 25 artikelen per week te schrijven. Aangezien het nu zondag is en ik nog 12 artikelen moest, ben ik al uren bezig.

Maar mijn motivatie blijft. Hoe dat kan? Lees maar verder. De stappen hieronder zijn behoorlijk basic maar toch ook fundamenteel. Gek genoeg houdt niemand zich eraan, vind je het gek dat bijna niemand online veel geld verdient. Hopelijk helpt de uitdaging die ik heb gekozen jou om verder te komen met het verdienen van online inkomsten.

Online inkomsten en negatieve motivatie

De eerste stap is om je af te zetten van de huidige situatie waarin je zit (ten minste, als je al perfect gelukkig bent kunnen alleen stap 2 en 3 je helpen).

Ben je ontevreden met je baan, of met je huis of je auto dan moet je hier niet meer tevreden mee zijn. Het is zo gemakkelijk om te blijven in de situatie waarin je zit. Als je gewoon tevreden bent is dat natuurlijk niet erg. Maar als je zo’n zeurend ontevreden gevoel hebt, is het misschien tijd om te veranderen. Schrijf je in voor een cursus over hoe je online inkomsten verhoogt voor een paar euro.

Je uiteindelijke activiteiten voor het verdienen van online inkomsten hoeven niet groot te zijn. Met kleine stapjes kan het ook, eerlijk gezegd gaat dit vaak ook beter. Wanneer je bewust bent van je ontevredenheid helpt dit om je te motiveren elke dag dat stapje extra te zetten voor je online inkomsten.

Online inkomsten en positieve motivatie

De tweede stap is juist het omgekeerde van de eerste stap.

Hierin moet je bedenken waar je wilt zijn in de toekomst, hoe jouw ideale dag eruit ziet. Beschrijf niet de materiële zaken, die doen er namelijk nauwelijks toe, maar de ervaringen die je wilt hebben. Hoe ziet je ideale dag eruit? ’s Morgens wakker worden aan het strand met een surfplank bij de hand. Maanden per jaar rondreizen op je motor door vreemde landen? Laat je niet tegenhouden door praktische bezwaren.

Wanneer je duidelijk hebt wat je precies wil, heb je een visie waar je naartoe kunt werken. Bekijk hiernaast ook op welke manier je online inkomsten wilt verdienen en hoeveel je wilt verdienen.

Frank Kern, een internet marketing guru, heeft ooit een leuk rekensommetje gemaakt. Hieronder zie je een voorbeeld wat nu van toepassing is op mijn situatie.

Per maand geef ik in de toekomst het volgende uit:

• 800 euro per maand voor een huis;

• 500 euro per maand voor reizen;

• 600 euro per maand voor investeren in het bouwen van een blokhut (huis);

• 1500 euro per maand vrije uitgave.

Dit betekend 3400 euro aan inkomsten per maand wat ik nodig ben (ik zit al op 100 euro per maand :)

Per jaar is dit: 40.800 euro.

Wanneer ik een informatieproduct ontwikkel en dit verkoop voor 100 euro per product, moet ik 1,1 producten per dag verkopen om mijn doelstelling te halen. Een normale conservatieve conversie per product is 1%. Dit betekent dat ik dan zo’n 120 bezoekers per dag moet krijgen om deze levensstijl te leven. Klinkt niet al te moeilijk toch.

Of je dit daadwerkelijk haalt is natuurlijk een tweede, maar nu heb ik een getal om me op te richten. Ik weet waar ik naar toe wil, in combinatie met de visie die ik heb voor mijn ideale dag heb ik veel motivationeel potentieel gecreëerd om dit ook echt uit te gaan voeren.

Online inkomsten en herhaling

De derde stap is om aan jezelf elke dag te herhalen wat je wilt in de toekomst en te bekijken waar je van weg wilt. Dit houdt je scherp. Het zorgt ervoor dat je elke dag weer de moeite wilt doen om verder te komen met je online inkomsten. Wanneer je vaak genoeg voor jezelf herhaalt wat je wilt in je leven, ga je hier in geloven en echt moeite doen om deze droom ook echt waar te maken.

De keus is aan jou. Ga je verder met hopen, of zorg je er echt voor dat je dromen waarheid worden. Vertrouwen in jezelf is ontzettend belangrijk. Bekijk alsjeblieft de volgende video eens, ik weet zeker dat het je motiveert, vertrouw me!