Een passief inkomen verdienen

Heb je altijd al een passief inkomen willen verdienen? Dan ben je niet de enige :). Zelf ben ik al dik 10 jaar bezig om op het internet mijn inkomen te verdienen.

Passief Inkomen Website

Op deze website: https://geldgroeitaandeboom.nl/ documenteer ik op welke manier je passief inkomen kunt verdienen en hoe je dit het beste kunt doen.

Deze website, info-wiki.org, gebruikte ik zo’n 8 jaar geleden al om wat geld te verdienen. Je kunt de datums nog bij de artikelen zien staan. Ik had iemand, Evelyn, die af en toe wat artikelen schreef en daar plaatste ik dan advertenties bij.

Dat verdiende, als ik het mij goed herinner zo’n 30 euro per maand. Niet echt een vetpot dus. Momenteel leveren deze advertenties echt nauwelijks wat op. Ik heb zojuist even gekeken en de afgelopen maand had ik 0,01 euro opbrengsten ;). Toch ontvang ik nog zo’n 2000 unieke bezoekers per maand wat natuurlijk niet verkeerd is.

Zeker gezien het bijna 7 jaar geleden is dat er iets op deze website is geplaatst of dat deze überhaupt geüpdate is.

Updates

Zojuist heb ik bijvoorbeeld de website geüpdate naar SSL. Dit betekent dat je de website bezoekt via een beveiligde verbinding (wel zo’n fijn gevoel natuurlijk). Ook heb ik de Google advertenties van deze website verwijdert. Deze leveren voor mij namelijk niets meer op en het maakt de website er niet mooier op.

Geen advertenties meer op deze site dus. Behalve enige verdwaalde affiliate links. Ook heb ik enkele artikelen op deze website naar het artikel dat je nu leest laten verwijzen. Zie hieronder voor een prachtige uitleg van dit principe ;).

passief inkomen website
Doorverwijzing naar mijn nieuwe website

Dit artikel laat ik dan weer doorverwijzen naar mijn nieuwe website. Goed voor je positie in Google.

Waar gebruik ik deze website nu voor?

Deze website gebruik ik nu nog om links te plaatsen naar een aantal websites die ik heb. Dat helpt vaak wel goed om je positie in Google te verbeteren. Als je goed zoekt op de website staan er vast nog wat meer links naar vergane projecten die ik ooit heb opgezet.

De website waar ik nu dus enthousiast over ben is: https://geldgroeitaandeboom.nl/

Het is soort van mijn vrijwilligerswerk om mensen enthousiast te maken om een passief inkomen te verdienen. En hopelijk verdien ik er zelf ook nog wat aan :). Het lijkt me leuk als je een kijkje neemt.

Ik ben de website net begonnen dus er valt nu nog niet zo heel veel te lezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.