Extra inkomsten verdienen met een affiliatie programma en zijn deze betrouwbaar

Affiliatie programma’s kunnen je online inkomsten aanmerkelijk verhogen wanneer je de juiste programma’s selecteert voor op je website. Wanneer je nu Adsense gebruikt voor je website kun je zien dat zo’n 1 op de 100 mensen op advertenties klikt (afhankelijk van de website en de bezoekers uiteraard). Waarschijnlijk krijg je bij affiliatie programma’s een zelfde klik ratio. Het verschil is alleen dat je bij affiliatie programma’s vaak pas uitbetaald krijgt wanneer je daadwerkelijk een product verkoopt. Dit zal dus niet zo heel vaak voorkomen. Maar wanneer dat gebeurt heb je wel gelijk de jackpot binnengehaald. Bedragen van rond de 50 euro zijn niet zo heel vreemd in deze wereld.

Wanneer je een website hebt die gericht op een specifieke doelgroep is het waardevol om eens te bekijken of er interessante affiliatieprogramma’s beschikbaar zijn voor je website. In combinatie met je Adsense levert het je mogelijk wat extra inkomsten op. En dat is natuurlijk altijd leuk.

Zelf ben ik nog nooit een affiliatie programma tegen gekomen dat mijn geld niet uitkeerde. Kies gewoon ook een van de grotere bedrijven zoals M4N of TradeDoubler. PayPro is ook een bedrijf dat betrouwbaar is. Het handige van deze websites is dat deze zich vooral richt op niches die populair zijn op internet zoals afvallen, stoppen met roken en vrouwen versieren.