Hoe huur je een viruele assistent in

Een virutele assistent is iemand die taken voor jou uitvoert, zodat je zelf tijd over houdt om de taken uit te voeren die een zelftoegevoegde waarde hebben, of die je gewoon leuker vindt om zelf te doen. Bovendien krijg je zo ook meer tijd om bijvoorbeeld door te brengen met je gezin of vrienden.

Wat kan je uitbesteden?

Er zijn een heleboel zaken die je kan uitbesteden aan je virtuele assistent. Denk maar aan campagnes bedenken of jouw idee netjes uittypen. Ook emailsnieuwsbrieven opstellen en versturen, excelbestanden aanvullen met gegevens en zo kan jij vast ook wel nog wat taken verzinnen.

Voordelen

Naast het verkrijgen van vrije tijd of tijd om aan nuttige dingen te werken levert een virtuele assistent nog een aantal andere voordelen op.

Delegeren

Door het gaan uitbesteden van taken die geen zelftoegevoegde waarde hebben, kun je je kostbare tijd investeren in zaken die wel jouw toegevoegde waarde nodig hebben om kwaliteit te leveren.

Planmatig werken

Doordat je taken gaan uitbesteden aan een virtuele assistent verplicht je jezelf om een planning op te maken en je daaraan ook te houden. Je moet ook de taken opvolgen en eventueel enige begeleiding bieden. Door zo planmatig te werken, leer je jezelf discipline aan om je te houden aan de vooropgestelde planning.

Schaalvergroting

Je krijgt opeens veel meer tijd om iets te doen. Ideeën die al lang door je hoofd spookten, kunnen nu wel degelijk worden uitgevoerd waardoor je bedrijf of project de tijd krijgt om te groeien.

Hoe inhuren?

We hebben de voordelen van het inhuren van een virtuele assistent nu al grondig voor je beschreven, maar hoe vind je er nu één?

SKG Technologies team

SKG Technologies is een tram van virtueale assistenten die bedrijven of projecten helpen met administratieve ondersteuning. De klanten kunnen rekenen op kwaliteit en betrouwbaarheid. Twee kernwoorden voor het werken met een virtuele assistent. Via email aan SKG Technologies kan je meer informatie opvragen over hoe een virtuele assistent in te huren.

Vieuw websites

Via ASST. websites kom je terecht op portfolio’s van virtuele helpers met hun werk. Dit kan vertrouwen scheppen voor het bedrijf en het levert eveneens een bewijs van hun competenties. Belangrijke punten om op te letten bij het lezen van een portfolio zijn organisatorische vaardigheden en spelling.

Gesprek

U kan de virtuele assistent waar u mee in zee wil gaan, uitnodigen voor een gesprek. Gedurende dit gesprek kan je peilen naar de kennis en ook motivatie van de assistent. Bevraag naar sterke punten en ervaring. Indien u twijfelt kan u altijd nog andere personen uitnodigen.

Veel succes bij de zoektocht naar uw virtuele assistent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.