Hoe lang duurt het voor je online geld verdient

Binnen een paar dagen kun je je eerste geld online verdienen als je een beginner bent. Zelf ben ik begonnen met het schrijven van artikelen op Leerwiki.nl. De eerste maand heb ik twee artikelen geschreven (minimaal 500 woorden) en de volgende maand had ik mijn eerste klik. Rond de 70 cent als ik het goed heb. Wanneer je echter wat fanatieker bent geloof ik dat je na een week al wel geld binnen kunt halen bij een website zoals Leerwiki.nl.

Mijn online verdiensten

Aangezien ik nu zelf zo’n twee jaar, redelijk lafjes ;), bezig ben met geld verdienen leek het me leuk om dit artikel te behandelen aan hand van mijn eigen inkomsten door de jaren heen. Even een overzichtje aan inkomsten per maand bij bovengenoemde website:

  • 3e maand: 2 euro
  • 4e maand: 10 euro
  • 5e maand: 15 euro
  • 16e maand: 58 euro!
  • Enz..
  • Momenteel een stabiel inkomen van rond de 40 euro per maand

Momenteel heb ik 67 artikelen geschreven. Niet echt veel, dat is ongeveer 1 artikel in de twee weken. Al met al heb ik toch al meer dan 1000 euro verdient. Momenteel heb ik een challenge: 100 artikelen schrijven in 30 dagen, ben benieuwd wat voor een effect dit gaat hebben op mijn online inkomsten.

Zoals je misschien wel kunt zien is het belangrijk, wanneer je online geld wilt verdienen, je hier tijd in moet steken. Wanneer je veel kwalitatief goede content produceert, verdien je meer geld. Zo simpel is het.

Ik vind het altijd leuk om even een rekensommetje te gebruiken. Wanneer ik dagelijks een artikel had gepubliceerd de afgelopen twee jaar had ik nu 730 artikelen gehad. Aangezien inkomsten en artikelen een redelijk lineaire verhouding hebben zou ik nu per maand ongeveer 435 euro verdienen ((730/67)*40). Had ik dat nu maar gedaan.

Naast artikel websites zoals leerwiki.nl kun je dit ook combineren met affiliatie programma’s zoals bol.com en paypro.nl. Bij bol heb ik zo’n 300 euro binnengehaald en PayPro ongeveer 100.

Hopelijk motiveert dit artikel je een beetje om zelf ook wat te doen om online inkomsten te verdienen. Het hoeft dus helemaal niet moeilijk te zijn, zoals mijn verhaal wel illustreert.