Hoe plan ik een romantische avond voor weinig geld

Je hebt zin om een romantische avond voor je lief te organiseren, maar veel geld heb je niet meer. Romantiek heeft niks te maken met veel te dure cadeaus. Samen zijn, daar draait het om. Wij helpen je alvast op weg met enkele goedkope ideetjes voor jou en je lief.

Voorbereiding

Het is leuk om je vriend/vriendin een beetje in spanning te houden. Enkele spannende smsjes, een nietszeggend briefje op de tafel, en er hangt al romantiek in de lucht. Denk goed na over wat je wil doen, en wat je er allemaal voor nodig hebt. Niets zo stom als iets organiseren en dan tot de conclusie te komen dat je niet alles in huis hebt.

Lekker eten

Uiteten in een heel sjiek restaurant is misschien wel lekker romantisch, maar hoe romantisch is het als je lief de hele avond heeft staan zweten in de keuken om een heerlijk zelfgemaakt menu voor jou op tafel te toveren. Elkaar hapjes voeren, samen de afwas doen en dan de avond heerlijk afsluiten. Romantiek ten top!

Samen cocktails maken

Hebben jullie al eens samen cocktails gemaakt? Je hoeft helemaal niet naar zo’n trendy cocktailbar te gaan, je kan het gewoon samen thuis doen. Samen nieuwe samen experimenteren en misschien vinden jullie wel de ideale combinatie voor jullie liefdescocktail.

Sterren kijken

Je herkent het wel vanuit de films, een dekentje in het gras en dan in elkaars armen naar de heldere lucht kijken. Of vanuit de pick-up in elkaars ogen verdwijnen. Wat in de film mogelijk is, kan in realiteit ook. Zoek een afgelegen mooie open plek en geniet van de fonkelende sterren aan de hemel, maar natuurlijk vooral van elkaar.

Verwenavond

Na een drukke werkweek een romantisch verwenavond, daar tekent iedereen wel voor. Eerst een heerlijk ontspannend bad met lavendel, gevolgd door een heerlijk massage met geurenolie. Wat er daarna volgt is aan jullie, maar ontspanning en plezier zullen jullie vast wel beleven. Een bezoek aan de sauna (privé) is ook altijd leuk, al kost het natuurlijk wel geld.

Strand-/boswandeling

Houden jullie van de natuur en van elkaar, ga dan eens voor een zalige stand-of boswandeling. Hand inhand genieten van de natuur, de rust en van elkaars aanwezigheid. Dit gevolgd door een heerlijk kopje thee in elkaars armen op de bank.

Kaarslichtjes

Kaarsen staan voor romantiek. Theelichtjes doen het altijd goed. Verras je partner met een huis vol kleine theelichtjes. Maak een pad met theelichtjes dat je partner moet volgen. Je kan beginnen op de oprit of vanuit de garage en zo verder gaan in de hal, de woonkamer of zelfs helemaal tot in de slaapkamer.

Zo ik hoop dat jullie genoeg inspiratie hebben om er een fantastisch mooie avond van te maken, veel plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.