Hoe spreek ik een meisje aan in het openbaar

Hoe spreek in een meisje aan in het openbaar? Dat is de grote vraag waar we in dit artikel een antwoord op willen bieden. Jongens (en ook meisjes) zijn soms verlegen om een ander meisje aan te spreken. Zullen ze me wel leuk vinden, vind ik haar uiteindelijk wel leuk, zal ze me niet gaan uitleggen,…? Dat zijn de meeste gedachten die op zo’n moment door je hoofd spoken. Wel, zet die verlegenheid aan de kant, want na dit artikel twijfel je niet meer! Go for it!

Durf!

Een eerste belangrijke regel is ‘durf!’ Trek je stoute schoenen aan, en stap op een meisje af dat je leuk vindt, of dat je beter wilt leren kenne, of waar je misschien gewoon een leuke babbel mee wil doen. Je hebt niet te verliezen, toch? Het kan voorvallen dat het eerste contact enorm tegenvalt, en dan nog zal je nadien blij zijn dat je het toch maar mooi aangedurfd hebben. Na die eerste keer, zijn de zenuwen weg, en lukt het je vast vanzelf.

Drie secondenregel

Misschien heb je al van de drie secondenregel gehoord? Het is eigenlijk heel eenvoudig. Wanneer je een meisje in de ogen kijkt en ze blijft drie seconden naar je terugkijken, dan wil het zeggen dat ze op één of andere manier geprikkeld is. Daarna kijk je even weer weg, en dan probeer je 10-20 seconden naar haar te kijken. Is er dan nog steeds oogcontact, dan liggen alle wegen voor je open en kan je op haar afstappen.

Zelfverzekerd

Een eerste indruk bepaald heel veel, maar probeer je er niet te hard op te focussen. Wees gewoon jezelf. Jij bent goed met je eigen karakter en talenten. Het is beter van in het begin te weten wat je aan elkaar hebt, dan dat er later onaardigheden komen bovendrijven. Wees ook niet té zelfverzekerd. Vrouwen hebben graag een man die stevig in de schoenen staat, maar niet zo eentje die denkt dat de hele wereld rondom hem draait.

Toon je interesse

Tracht het meisje beter te leren kennen als persoon, vrouwen waarderen het als mensen oprecht geïntresseerd zijn. Respecteer wel de grenzen die het meisje aangeeft. Hou er ook rekening mee dat je elkaar net kent, en dat erg persoonlijke gesprekken vaak dan niet aan de orde zijn. Laat het meisje hier wel de opening voor, dan kan je hier uiteraard wel op ingaan.

Spreek ook haar vriendinnen aan

Wanneer je haar echt goed wilt leren kennen, kan je ook een praatje maken met haar vriendinnen. Meisjes hechten er namelijk veel belang aan wat hun vriendinnen vinden van hun eventueel toekomstig vriendje. Bij hen op een goed blaadje staan, kan je altijd goed van pas komen. Bovendien is het ook een leuke manier op het meisje beter te leren kennen. 1 grote regel, ga nooit met één van haar vriendinnen aan de haal!

Hou contact

Wanneer je een leuke avond hebt gehad, hou dan ook contact. Een telefoontje, een smsje, vrouwen fleuren dan van op. Heb je het echt heel leuk gehad, spreek dan snel weer af. Wie weet, heb jij je droomvrouw wel gevonden, veel succes!!!

3 reacties

  1. Net keek een meisje niet 3 seconden achter elkaar naar me. Maar wel 5-8 seconden in eem periode van ongeveer een halve minuut, met een lach de hele tijd. Is ze dan ook geinteresseerd?

    1. Jazeker! Maar misschien nog wel belangrijker: ben jij geïnteresseerd in haar? Zo ja, doe er dan wat mee en spreek haar aan. Mocht net niet werken dan geeft het niet; je hebt in ieder geval wat geleerd en bent beter voorbereid voor de volgende.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.