Hoe word ik vrouwelijk en sexy?

‘You’re sexy and you’re know it!’ Dat is een spreuk die uitdrukt hoe elke dame jong of oud zich wil voelen. Het hoeft geen dagelijkse routine te zijn, maar zo heel af en toe, dan mag ook JIJ sexy zijn! Hoe pak je dat nu aan? Hoe wordt je weer hip en vooral sexy? Wij helpen je alvast op weg, good luck sexy ladie!!

Feel sexy!

Alvorens we enkele trucjes verklappen, geven we je het allergrootste geheim prijs. ‘Feel sexy!’. Elke vrouw is sexy, alleen voel en weet je het nog niet. Stiekem kijken mannen wél naar je, je hebt het gewoon niet in de gaten. Of je verstopt jezelf gewoon zo hard dat je bijna onzichtbaar bent. Dat is nu ook niet de bedoeling. Word je bewust van je eigen verschijning, je vormen en speel je vrouwelijkheid uit. Durf dit ook, niemand zal je dit kwalijk nemen, integendeel zelf! Je bent een sexy dame, en eentje die mag gezien worden.

Maak je op

Gedaan met altijd die slobbertruinen, weinig verhullende jeansbroeken. Voor een luie zondag thuis of een avondje op de bank kan dit best. Maar naar het werk, een uitstapje of een leuk feestje, daar mag je best eens wat anders voor uit de kast halen. Je hebt vast heel watt zaken in je kast hangen waarmee je sexy uit de hoek kan komen, maar die je altijd bewaard hebt voor een speciale gelegenheid. Daarop hoef je echt niet te wachten. Elke dag is een prima dag om sexy voor de dag te komen.

Bezin voor je begin is bij alles zo, dit geldt hier ook. Denk goed na hoe je er wil uitzien, en wat je wil uitstralen naar anderen toe. Begin bij de basis, juist ja, je ondergoed. Bij een mooie outfit hoort ook het gepaste ondergoed. Geen bomma-onderbroek bij een nauw aansluitend jurkje, toch? Kies kleding die jouw figuur eer aandoet, hierover lees je in de volgende alinea meer. Kies voor subtiele zachte make-up. Naturel staat bij iedereen goed. Voor een speciale gelegenheid kan je gerust wat meer moeite doen om feestelijk voor de dag te komen.

Wat is vrouwelijkheid?

Je vrouwelijk of sexy kleden wil niet zeggen dat je half bloot hoort te lopen. Een aantrekkelijke vrouw kleedt zich gepast, en de kleding laat de vrouw haar vrouwelijkheid beter aankomen. Een gouden tip is: ga nooit te bloot. Mannen knappen daar op af, en ook vrouwen reageren erg afkeurend tegenover teveel bloot. Wat niet wil zeggen dat je altijd met een koltrui moet lopen. Een strakke jeansbroek, een kleurrijk blousje, een blazertje en leuke pumps. Dat is vrouwelijk en sexy. Net als een mooi jurkje aangepast aan het figuur van de vrouw. Probeer jezelf niet in een te strak jurkje te wurmen als je daar het figuur niet voor hebt. Niet iedereen is gemaakt voor dezelfde kleding. Kijk welke soort kleding jouw figuur het meest laat schitteren. Weet je echt niet waar te beginnen, neem dan een vriendin mee die alles van mode kent om te gaan shoppen. Ook de winkelassistentes zullen je maar al te graag onder handen nemen.

BE sexy!

Na het vinden van jouw vrouwelijke gevoel, de juiste make-up en kleding, is het enkel nog jij die je vrouwelijk en sexy moet gaan gedragen. Volg je gevoel, er schuilt in elke vrouw een dame. Schoenen met hakken zorgen er meteen voor dat je een vrouwelijk loopje hebt. Wanneer je op stap gaat, oefen dan thuis wel eerst even voor de spiegel. Vrouwelijkheid staat voor fijnheid en elegantie. De manier waarop je praat, een glas wijn drinkt,… . Al mag je best wel eens lekker gek doen, of een goede pint bestellen. Alles kan als jij je er maar goed bij voelt. Jij bent sexy en vrouwelijk, laat je niet van de wijs brengen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.