Introductie vrouwen versieren

Ben je er klaar voor? Ok? Wakker worden! Stop onmiddellijk met televisie kijken, ga gezond eten, begin met sporten, streef na wat je leuk vindt, vind je weg in het leven en start je leven nu!

Gooi al je excuses weg waarom iets niet wil lukken, leer hoe je van uitdagingen kunt genieten. Vind jezelf! Kweek zelfvertrouwen, werk aan je uitstraling en wordt wakker!

Vrouwen versieren en wakker worden

Heb ik je aandacht? Mooi! Houd die aandacht vast. Je hebt zojuist figuurlijk een bak ijswater in je gezicht gekregen, omdat je het nodig had, en omdat niemand anders dat ooit voor je gaat doen.

Gaat dit artikel over vrouwen versieren? Uiteraard. Op deze website staan diverse artikelen met veel praktische tips opgenomen over het versieren van vrouwen. Belangrijker is dat vrouwen versieren begint bij jezelf. Jij bent diegene die uiteindelijk vrouwen gaat versieren.

Stop.

Even terug. Zei ik nou dat vrouwen versieren bij jezelf begint? Uhm… ja dat zei ik. Maar belangrijker is of deze vraag je ongemakkelijk maakt. Voelde je van binnen een soort weerstand opkomen of een soort weemoedig gevoel. Dat gevoel kreeg ik namelijk wel toen ik voor het eerst over vrouwen versieren las.

In een artikel las ik dat vrouwen versieren een ‘numbers game’ was. Het artikel ademde een sfeer uit van een stortbui in de herfst, op een maandagochtend, terwijl je nog 10 kilometer naar het werk moet fietsen; uiteraard tegen de wind in. Er werd impliciet gewezen op hard studeren en een try en fail/win mentaliteit.

En … achteraf hadden ze helemaal gelijk.

Het probleem was echter dat ik bang was mezelf voor schut te zetten en misschien nog wel banger om succes te hebben met het versieren van vrouwen. Wanneer je hoofd boven het maaiveld uitsteekt ben je uiteraard een makkelijk doelwit. Het makkelijkst is om knus en comfortabel te blijven waar je bent.

Door de jaren heen heb ik veel gelezen over vrouwen versieren en ik kreeg ik altijd een nieuwe stoot adrenaline om iets te ondernemen. Maar dit zakte uiteindelijk altijd weer weg. Wat ik ontdekt heb ik dat het tijd kost om de nobele kunst van het vrouwen versieren onder de knie te krijgen. Laat dit je vooral niet afschrikken.

Dat vrouwen versieren om openingszinnen draait is een typische beginnersfout. Wanneer je denkt dat het om lichaamstaal en zelfvertrouwen draait kom je al iets meer in de richting, maar er is nog een dieper niveau die de bouwstenen van ons sociale leven beschrijven.

Wanneer je zoveel mogelijk vrouwen in je bed wilt krijgen zit je hier verkeerd. Ik heb niks tegen mensen die dit wel willen, maar dat is niet de manier waarop ik vrouwen wil leren kennen.

Al deze materie wordt in deze artikelen uitgebreid behandelt. Het absolute kritieke punt wat je moet begrijpen, kunnen aanvoelen en definiëren in je leven zijn de momenten waarop je op het punt staat om iets te leren…

Toevoeging

Op mijn eigen verzoek ben ik even zo netjes geweest om alle artikelen over vrouwen versieren even op een rijtje te zetten (graag gedaan). Ik ga nog proberen om de reacties in te schakelen. De website doet nog een beetje moeilijk :s.