Krediet Lenen Zonder BKR Toetsing

Lees in dit artikel mijn persoonlijke mening over krediet lenen zonder BKR Toetsing. Krediet lenen zonder BKR is mogelijk maar er zijn risico’s aan verbonden.

Wanneer krediet lenen zonder BKR toetsing

Naar mijn idee zijn er in Nederland behoorlijk veel mensen die geld willen lenen buiten het BKR om. Het BKR staat voor het Bureau Krediet Registratie en monitoort alle leningen die mensen afsluiten. Vaak ontstaat er een plotselinge behoefte om een nieuwe auto aan te schaffen of bijvoorbeeld een nieuwe caravan. Natuurlijk zijn er ook dringender redenen om een lening af te sluiten buiten het BRK om. De doelstelling van het BKR is om te voorkomen dat mensen te veel geld lenen. Wanneer je veel geld leent wordt het namelijk moeilijker om alles netjes terug te betalen, vanwege de rente op het geleende geld. Hieronder staan een aantal opties beschreven hoe je krediet kunt lenen zonder BKR toetsing.

Opties Krediet Lenen Zonder Toetsing

Door de jaren heen zijn er verschillende manieren bedacht om aan krediet te komen, zonder tussenkomst van het BKR. Onderaan deze tekst staat een link naar een artikel waar verschillende opties worden genoemd over hoe je krediet kunt lenen zonder BKR toetsing.

Voordelen en nadelen Krediet Lenen Zonder Toetsing

De voordelen van krediet lenen zonder toetsing moge duidelijk zijn. Door het BKR te omzeilen kun je weer de beschikking over geld en dus de mogelijkheid om schulden af te lossen, of nieuwe aankopen te doen. De nadelen zijn echter behoorlijk groot, het BKR is er namelijk niet voor niks.

Geld lenen buiten het BKR om, kan tot op zekere hoogte vergeleken worden met de financiele situatie van een bepaald stereotype Amerikaan. Het schijnt dat veel Amerikaanse gezinnen leven vanaf hun creditcard. Wanneer ze iets willen hebben moet er direct een aankoop gedaan worden. Ik heb eens mogen vernemen dat sommige Amerikanen in de veronderstelling verkeren dat ze in de toekomst goede promoties gaan maken. De schulden die ze nu maken zijn dan later makkelijk af te betalen.

Afbetalen van je schulden of niet

Dit is echter leven boven je stand. Aangezien je de toekomstige situatie niet kunt voorspellen, zoals bijvoorbeeld het geval was tijdens de credit crunch en nu het afdwingen van een limiet op de staatschuld, is het onverstandig om nu hoge leningen af te sluiten. De situatie in sommige Amerikaanse gezinnen kan natuurlijk vertaald worden, naar het lenen van krediet zonder BKR toetsing.

Wanneer je teveel krediet leent begeef je jezelf op glad ijs. Natuurlijk bestaat er de mogelijkheid dat je in de toekomst je rekeningen makkelijk kunt betalen, maar stel dat het mis gaat en je verliest bijvoorbeeld je baan, dan wordt het lastig om uit je schulden te komen. Wanneer je verstandig bent overweeg je dus zorgvuldig of je buiten het BKR om krediet wilt lenen.

Afsluiting Krediet Lenen Zonder BKR Toetsing

In bovenstaand artikel is een korte beschrijving gegeven van het krediet lenen zonder BKR toetsing. Vooral ook de riscio’s die hier aan verbonden zijn heb ik geprobeerd duidelijk te beschrijven. Zelf heb ik nooit geld hoeven lenen buiten het BKR om, maar na het schrijven van dit artikel neem ik me voor om dit ook te voorkomen in de toekomst.

Kijk ook eens op: Direct Geld Lenen Zonder BKR Toetsing

Kleine lening afsluiten zonder BKR

Vaak kun je een kleine lening afsluiten buiten het BKR om. Kijk bijvoorbeeld eens op:

 Minilening vergeleken

Let er wel op dat deze leningen snél moeten worden afgelost en met een hoge rente! Wanneer je op korte termijn hier het geld niet voor op kunt brengen, begin er dan absoluut niet aan! Kijk in plaats daarvan eens op: Uit de schulden.nu

5 reacties

    1. Wanneer je geld wil lenen met de BKR op je dak, is het vaak lastig om een lening af te sluiten bij een officiële instantie. Je kunt proberen een mini-lening af te sluiten, dit gaat vaak buiten het BKR om, maar wees je er van bewust dat je dit snel moet terug betalen en er vaak een hóge rente aan vast zit.

      Met vriendelijke groet,
      Esen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.