Hoe weet ik of ik klaar ben voor een relatie?

Je eerste relatie, of weer gaan daten na een lange relatie, een echtscheiding of een overlijden. Het is niet altijd even makkelijk. Ben je wel klaar voor een (nieuwe) relatie? Of heb je nog tijd nodig om je voorgaande relatie te verwerken. Niemand kan jou zeggen wat te doen of net niet te doen, enkel… Lees verder Hoe weet ik of ik klaar ben voor een relatie?

Hoe plan ik een romantische avond voor weinig geld

Je hebt zin om een romantische avond voor je lief te organiseren, maar veel geld heb je niet meer. Romantiek heeft niks te maken met veel te dure cadeaus. Samen zijn, daar draait het om. Wij helpen je alvast op weg met enkele goedkope ideetjes voor jou en je lief. Voorbereiding Het is leuk om… Lees verder Hoe plan ik een romantische avond voor weinig geld

Conversatie etiquette en vrouwen versieren

Er bestaan verschillende regels over hoe je een goede conversatie kunt houden. Hieronder staan een aantal regels beschreven. Mijn taalgebruik is een beetje belerend, maar dat lijkt onlosmakelijk verbonden te zijn met etiquette.

Lichaamstaal en vrouwen versieren

Lichaamstaal is ontzettend belangrijk. Vrouwen kunnen heel snel aan je lichaamstaal oppikken hoe je je voelt. Mannen zijn hier echter nauwelijks bewust van.

Resilience en vrouwen versieren

Het hebben van ‘resilience’ is een belangrijke eigenschap die een man kan hebben en die bij het versieren van vrouwen goed van pas komt. ‘resillience’ betekend zoveel als weerstand of weerbaarheid, maar een goede Nederlandse naam van het begrip ontbreekt. Wanneer je afgewezen wordt zonder dat je hier emotioneel instabiel door wordt, dan heb je… Lees verder Resilience en vrouwen versieren

Mannelijkheid en vrouwen versieren

Om het begrip mannelijkheid beter te begrijpen is hieronder het gedicht ‘If’ van Rudyard Kipling toegevoegd. Ik weet het, een gedicht is niet het eerste waar je aan denkt bij mannelijkheid, dit gedicht geeft echter perfect weer wat mannelijkheid inhoudt.

Zelfvertrouwen en vrouwen versieren

Zelfvertrouwen is zonder twijfel een van de belangrijkste aspecten bij het vrouwen versieren. Zonder zelfvertrouwen kun je nog zoveel geleerd hebben over vrouwen, maar zul je in de praktijk weinig succes hebben.