Info Wiki en Online Inkomsten

De website is voorlopig gesloten voor nieuwe auteurs!

Het schrijven van artikelen is niet voor iedereen weggelegd. Alleen auteurs die kwalitatief goede artikelen kunnen schrijven, of gemotiveerd zijn om dit te leren, worden toegelaten. De reden hiervoor is dat een goede content steeds belangrijker wordt voor zoekmachines. Een goede selectie aan de poort zorgt voor een enthousiaste gemeenschap van auteurs, die zich allen verder willen ontwikkelen. Is deze website dan alleen voor ervaren auteurs? Zeker niet! Als beginner mag je je gerust inschrijven, wanneer je gemotiveerd bent om te leren van je schrijfkunsten (zelf leer ik ook nog genoeg bij ;). Deze website is er met name voor mensen die, af en toe, zin hebben om wat te schrijven en hier ook daadwerkelijk moeite voor te doen.

In principe werkt deze website op de volgende manier. Auteurs kunnen zich registreren op deze website. Na registratie kan de auteur artikelen gaan schrijven. Door zich aan te melden bij Google Adsense worden er automatisch advertenties bij de artikelen geplaatst en heb je hier verder geen omkijken meer naar (zie voor een voorbeeld de advertenties boven en onder deze tekst). 75% Van de opbrengsten van deze artikelen komt standaard ten goede aan de auteur en wordt automatisch uitgekeerd.

InfoWiki onderscheidt zich door:

  • Alleen artikelen toe te laten van 700 woorden of meer;
  • Elk artikel te controleren op kwaliteit voordat het geplaatst kan worden;
  • De mogelijkheid om Google Adsense te implementeren op je artikelen;
  • Een standaard percentage van 75% van de verdiensten wordt automatisch uitgekeerd aan de auteurs (een simpele website gebaseerd op WordPress draagt hier aan bij);
  • Door het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige content en lange artikelen te concurreren met andere websites;

Klik hier om je te registreren als nieuwe auteur!

Aantal artikelen: 28

Aantal auteurs: 1

Categorieën op deze website