Risico Geld Lenen Zonder BKR

Het is mogelijk om geld te lenen zonder tussenkomst van het BKR. Hier zijn echter een aantal risico’s aan verbonden. In dit artikel lees je wat de risico’s precies zijn.

Het is mogelijk om de BKR (Bureau Krediet Registratie) te omzeilen wanneer je snel geld nodig hebt. Via diverse omwegen kun je toch aan geld komen en wordt je niet op de vingers getikt door het BKR. In dit artikel wordt uitgelegd wat de risico’s zijn van het lenen van geld zonder tussenkomst van het BKR.

 

Argumenten Geld Lenen Zonder BKR

Verschillende motieven kunnen een beweegreden vormen om geld te lenen zonder tussenkomst van het BKR. Sommige mensen willen graag een nieuwe auto kopen, een nieuwe keuken of een keer op vakantie. Het probleem is vaak dat deze mensen al in de schulden zitten en het door het BKR afgeraden wordt om meer geld bij te gaan lenen. Vaak wordt dan geprobeerd om de regels te omzeilen. Via creditcards of vrienden en familie wordt toch nog geld geleend om aan een bepaalde behoefte te voldoen. Vanzelfsprekend zijn hier een aantal risico’s aan verbonden.

Risico Geld Lenen Zonder BKR

Het grootste risico van geld lenen zonder BKR is dat de mogelijkheid bestaat dat je je schulden op een gegeven moment niet meer af kunt betalen. De rente op je schuld is bijvoorbeeld groter geworden dan je maandelijkse inkomsten. Wanneer je voor grote bedragen leningen afsluit, bestaat er altijd de mogelijkheid dat je op een gegeven moment gaat lenen om je leningen nog af te kunnen betalen. Hierbij is de kans groot dat je de leningen in zijn geheel niet meer kunt afbetalen, doordat je rente over rente betaald. Daarom is het altijd verstandig om je te houden aan de aanbevelingen van het BKR.

Mogelijkheden Geld Lenen Zonder BKR

Natuurlijk bestaan er, relatief eenvoudige, manieren om het BKR te omzeilen. Wees echter alert dat je schulden niet groter worden dan je aankunt. Op het internet zijn verschillende organisaties actief die je kunnen helpen om je schulden te verminderen en te bezuinigen op je levensstijl. Kijk ook eens op: Direct geld lenen zonder BKR toetsing.

Kleine lening afsluiten zonder BKR

Je kunt het BKR omzeilen door slechts een kleine lening af te sluiten. Kijk bijvoorbeeld hier eens op:

Minileningen vergeleken

Op dit soort websites kun je een klein bedrag, meestal 750 euro lenen buiten het BKR om. Let er wel op dat dit soort sites vaak binnen een zeer korte termijn hun lening terug willen! Dit betekent dus dat het mogelijk voor je moet zijn om binnen bijvoorbeeld 7 dagen het geleende geld terug te betalen.

Lukt dit niet, dan loopt de rente, en het bedrag wat je terug moet betalen, vaak snel op!

2 reacties

  1. ik zou heel graag geld willen lenen aan mij nieuwe huis besteden voor goordijne en zo de kleine dingen ik hoop het zo en voor meniechijne voor mij vriend voor ze hart hij komt te kort de rest wert niet vergoed

    1. Hoi Yvonne, hopelijk heb je al een manier gevonden om wat geld te lenen. Heb je er al eens aan gedacht om te proberen geld te sparen/schulden aflossen? Ik weet dat het lastig is, ik zit er zelf ook een beetje mee. Misschien kun je eens kijken op: http://www.uitdeschulden.nu/, het heeft mij wel geholpen! Groetjes, Esen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.