Snel verkopen van je huis super tips

Wanneer de markt slecht is kan het moeilijk zijn om je huis te verkopen. In dit artikel staan een paar tips die je misschien kunnen helpen. Het belangrijkste advies dat ik kan geven is dat je de verkoop zoveel mogelijk aandacht moet geven. Hoe je dat kunt doen? Hieronder staan wat suggesties. In dit artikel over je huis verkopen staan wat extra tips.

Tips snel verkopen van je huis

Ga flyeren in je eigen buurt. Je buren zijn misschien al jaren lang op zoek naar een groter of juist kleiner huis. Zo’n wenst wordt vaak niet kenbaar gemaakt, het is meer een sluimerend gevoel van: misschien komt er ooit een leuk huis op ons pad. De kans bestaat dat ze niet in krantjes van de makelaar kijken. Als je toevallig mensen treft die graag in dezelfde buurt blijven, maar wel in een ander huis willen wonen, dan zit je goed.

Je kunt zelf een leuke advertentie maken in Word bijvoorbeeld. Zet 4 van deze advertenties op één A4-tje en laat deze 500 keer uitprinten en breng ze in de buurt rond. Misschien krijg je de krantenbezorger ook wel zover in ruil voor een kleine fooi. Je kunt je advertentie ook laten drukken op visitekaartje. Dit kost niet zoveel en je kunt er zelf altijd wat meenemen om aan bijvoorbeeld vrienden en bekenden te geven wanneer je ze tegenkomt.

Je kunt via social media je bericht laten verspreiden door vrienden en bekenden. Je kunt zelfs een leuke bonus aanbieden voor diegene die je huis helpt te verkopen. Vooral Nederlanders zijn daar gek op :).

Je kunt de supermarkten afgaan en daar een leuke advertentie ophangen.

 Je kunt in andere openbare gebouwen adverteren. Bijvoorbeeld een bibliotheek, een universiteit of bijvoorbeeld het gemeentehuis.

Je kunt een stapeltje advertenties verspreiden onder vrienden en bekenden in andere steden. Het kost weinig moeite voor ze om deze op te hangen in de supermarkten of in het gemeentehuis. Het wordt extra leuk voor ze als je het via de post opstuurt, met een leuk briefje erbij. Een bonus in het vooruitzicht stellen is uiteraard altijd leuk.

Het belangrijkste is dat je mensen aan het praten krijgt over je huis. Voor elk huis is er een koper, hij moet alleen gevonden worden.

Bovenstaande tips zijn heel praktisch en zijn ook nog eens behoorlijk goedkoop. Ideaal toch? Het kost alleen even wat moeite om het voor elkaar te krijgen.

Mocht dit niet helpen dan kun je altijd de hulp inroepen van bedrijven zoals woonbuzz. Deze bedrijven bieden je de garantie dat ze je huis verkopen. Mocht dit ze niet lukken, wat uitzonderlijk is, dan krijg je de investering die je gedaan hebt terug.